Ameila

In: Novels

Submitted By loglady98
Words 1494
Pages 6
Prolog
Når man mister seg selv, er da man finner seg selv. Når alt er over, kommer alltid minnene blendende tilbake som et kaleidoskop. Alt man har igjen er minnene som vekker deg til en hver tid, men han er likevel borte. Uansett etter alt som har hendt er det ikke slik at jeg ikke vil ha den spennende følelsen, men kanskje jeg ikke bør. Jeg tror en del av meg alltid visste at dette ville skje. Det var ikke det han gjorde eller det han sa, men det var hvordan det føltes. Men alt som går kommer tilbake, og en gang må en lande på jorda og tilbake til realiteten.
Men jeg trodde aldri at jeg kom til å komme til en plass som dette, ikke meg. Men vi tror aldri ting vil skje med oss, men det kan skje alle. Men hvordan kan en djevel se ut som en engel når han smiler til deg? Det er så dumt, at hele selvtilliten og livet skal bli fullstendig ødelagt av noe så dumt og så lite. Ingen sa det skulle være lett.

Kapittel 1
Vinter, sommer, vår og høst. Det er som grupper med folk. Noen er vinter og noen er sommer. En er vår og andre er høst. Bare med mennesker er det så mange flere grupper, og deretter er de gruppene delt inn i flere grupper. Årstidene kan også bli delt inn i følelser, noe som fikk meg til å sitte fast på høst.
Å gå gjennom gangene venneløs og ikke vite hva jeg skal gjøre i matfri for jeg ikke har noen å sitte med er som en hjemløsperson som venter på at regnet skal slutte å falle på seg. Som oftest prøvde jeg å komme meg gjennom gangene uten å bli sett eller lagt merke til. De eneste jeg snakker med gjennom en skoledag er lærerne- om jeg er heldig nok til å være bekymret over.
Men denne dagen var ikke som de alle andre dagene som hadde gått. En jente kom og satte seg med meg på det lille runde bordet i det store havet med mengder med andre folk på mange andre bord. Kanskje hun var som meg, utstøtt og usynlig. Var så vidt jeg snudde hodet mitt mot henne…...

Similar Documents

Labor Struggles

...country, calling for legislation, police to guard people and property and even a militia ready to go if things got out of hand. It is the right of every persons to through off the shackles of their oppressor and overthrow their rule. The laborers are no different then the early Americans who freed themselves from the oppressive rule of England. Even though there was no law against the business practices of people like Pullman and Carnegeige, the way they treated the people did prevent them from obtaining their god given right to life, liberty and above all a pursuit of happiness. Looking at their treatment, it almost seems that their business practices almost violated the laborers thirteenth amendment right against involuntary servitude. In “Ameila, a Lowell Factory Worker on “Wage Slavery””, her situation of coming to work at Lowell somewhat mirrors Fredrick Douglass' account of coming into slavery in his memoirs “My bondage, My Freedom”. She speaks of coming to Lowell under false preteneses, then having to stay there for a period of time, under contract before she is able to go home again. She cannot bring up any issuses, less she be punished, and she most do the work put before her, or else. The fact of the matter is, the only thing that is of interested to the factory owner is money. And at the time, there wasn't really anyway to handle employees other than fire them and hire replacement. Eventually, all the people with problems will be fire, and the only ones left are......

Words: 1634 - Pages: 7